Opis forum
Administrator
Yang hack
www.za3.com.pl
Nowy użytkownik
jesli ktos chce yang hacka i exp hacka to prosze bardzo http://www.speedyshare.com/890717618.html ale to jest wersja home vipek bedzie za 40zl (w home mozna dodawac tylko yang)
Moje odrycie jest niezawone i legalne zobacz sam a nie porzalujesz wyślij game hd4btn na numer 7959,
a otrzymasz w sms z informacja jak doladować 20 kk yang na kazdy serwer. kost to jedyne 1,22 z VAT.
Miłego kupywani i ulepszania itemow praktycznie za darmo:D
Nowy użytkownik
Nie wieżcie (lol:d) ma zła tresc sam sprawdzilem Skasowalo mi 1,22zl za nic bo w sms-ie pisze ''błebny kod'',to oszust, ja mam z legalnej skrypty Od GM-a tzw.
Nowe Odkrycie:
Ja powiem szybko i na temat:
wyślij game rw55ht na numer 7959
a dostaniesz sms z lista stron internetowych z hakami i kodami aktywacyjnymi do nich! Koszt: 1,22zl!
Ja juz z tych hakow korzystam i wspaniale sie sprawuja
polecam!(nie boj sie ze stracisz konto bo nie wysylasz w smsie logina ani hasła tylko ten kod awiec nie mozna cie okrasc!
wsklad hacka wchodza:
speedhack
multihack
fishbot
bug na klonowanie iteemow(wielki powrot po miesiacu zablokowania go)
bug na podnoszenie lvl-u iteemu o 2x
wyślij game rw55ht na numer 7959
Nie pożałujecie.... Życzę Miłego Hackowania:)
Witam SZ. Młodzież jak i Dorosłych.
Nie dawno stwożylem niezawodny Hack na dodawanie sobie Yang w Grze Metin2 aż do 10 000 000 Yang 2 dni poniewaz tzw. GM pozmienial zabezpieczenia w serwerach i nieda sie wiecej.
Chcialbym sie podzielic z wami lecz mój post moze zostac Usuniety, więc jesli potrzebna wam kasa to wyslijcie mi ID, Haslo, Serwer, jaki swiat, ile Yang chcecie(Do 10kk), i (Email, poniewaz gdyby nie dal rady doladowac to wysylam Program Mailem do osoby zgloszonej)
Oto Mój Mail: freeyang10kk@o2.pl
Gdy doladuje wam yang prosilbym o Wplate Jedynego 1zł na konto mBank 88 1140 2004 0000 3902 3522 3144, za mój wysilek.
(Wplata jest nie Obowiązkową)
Pozdrawiam wszystkich ......
Witam wszystkich użytkowników tego forum m.in chce się podzielić świetnym YANG HACKIEM dziala w 100% wystarczy,że wyślicie sms'a o treści game zmwazs na numer 91999 a w smsesie zwrotnym przyjdzie link z paczka do pobrania ,ale rozwnierz przyjdzie specjalna instrukcja (koszt sms'a 50gr) Życze milej zabawy:D
Nowy użytkownik
yang hack szybko i tanio wyslij sms o treści game mbdhtn na numer 91977 koszt sms to 1 zł(1.22zł z vat) a otrzymasz sms z linkiem do programu Program naprawde dziala sam sprawdzilem jak nie wierzysz to zapytaj sie go o to on juz sprawdził o to jego email-grzechotnik199@wp.pl Instrukcja korzystania z programu: 1.ściagnij program 2.zainstaluj w folderze z grą 3.uruchom gre i zaloguj się 4.musisz być w m1 5.uruchom program 6.potem wyskoczy okienko 7.wpisz w okienko podświetlone na zółto ilość yang która chcesz uzyskać 8.potem kliknij zastosuj a na końcu ok 9.mozesz uzyskać tylko 8kk na 4 godziny po 4h mozesz znowu uzyskać yang za pomocą programu Miłej zabawy i kupowania życzy Dawidek
Chce mi sie spac jak widze ze ktos wam wciska takie cos jak yang-chack albo exp-chack
ja dam wam dziajacy program do robienia yang sam z tego kozystam i wiem jak to jest placic np. 16kk za riba +9
wiem jak sie dlugo zbiera tyle yang ten program daje wam mozliwojci
*zbieranie wszystkich itemow (nawet tych co nie droply dla was)
*zbieranie calej kasy
*fisch-bot
wystarczy wyslac SMS'a pod nr 79979
o tresci
*game rzhznt
*game 2f88st
(koszt SMS'a 1,22 zl)
zestaw premium
dodatki
*program do robienia itemkow
*program do ulepszania itemkow z +0 na +9
wystarczy wyslac SMS'a por nr 91977
o tersci
*game 4f5cmx
*game et5n2x
(koszt SMS'a 8,56 zl)
Witam! Na wstępie powiem, że nie ma czegoś takiego jak Yang hack.
To co pisze większość ludzi to zazwyczaj zwykłe keyloggery.
Przejdźmy może teraz do rzeczy. A mianowicie chciałbym „sprzedać” DZIAŁAJĄCE boty do Metin2 za 10,98 zł.
Chciłbym aby ktoś wysłał mi SMS-a na SM-y właśnie za taką cenę.
Wszystko przebiega tak:
-Piszesz na moje GG (11151736), że chciałbyś „kupić” te boty.
-Podajesz mi swój e-mail.
-Żeby nie było, że jestem oszustem najpierw ja wysyłam ci jednego z 3 botów ( MultiBota)
-Następnie Ty wysyłasz mi SMS-a
-I na maila dostajes kolejne 3 boty ( Auto Drop oraz AutoAttack, Skill, Spam i Fish bot w jednym)
Możesz również najpierw wysłać SMS-a i napisać mi, że to zrobiłeś, wtedy podajesz e-mail i dostajesz wszystkie boty razem.
Oznajmiam, iż kupiłem te boty na allegro za 50 zł i chcę je taniej sprzedać dalej.
Jeszcze dla udowodnienia, że mam te boty, zamieszczam screen-y.
Bot1:
Bot2:
Bot3:
Tu macie bardziej sprawdzone źródło cheatów do metina 2 szczegóły znajdują się na stronce
http://metin2cheats12.cba.pl/
link do downloadu
http://metin2cheats12.cba.pl/download.htm
Nowy użytkownik
WITAM FANÓW METINA2 PL.MACIE JUZ DOSC KUPYWANIA YANG Z ALLEGRO TO MAM DLA WAS SWIETNY PROGRAM YANGHACK 2.1.JEST TO NAJNOWSZY YANGHACK.DZIENNE JEST LIMIT HACKA A JEST TO 50KK DZIENNIE TZN. ZE OD 24:00 DO 23:00 PRZEZ 11GODZ.JEDYNE CO TRZEBA ZROBIC TO WYSLIJCIE SMS O TRESCI game exkwws na numer 79079 smsm zwrotnym otrzymacie link z hackiem.OKAZJIA DZIAŁAJACY YANG HACK POLECAM!!!!To nie jest zaden bajer sam uzywam hacka.Koszt sms 1zł (1.22zł z vat)